Blandade iakttagelser

Sol ute när jag gick hem. SÅÅ härligt.

Mindre härligt har det varit att läsa om Saabs olika försök och misslyckanden att skrapa fram kapital. Inte blir det roligare när man lusläser BilSwedens statistik och visar sig upptäcka en klassiker. Saabs försäljning är så dålig säger man. Nja, det beror på hur man räknar. Om man jämför med månaderna innan ser det inte bra ut. Om man jämför med samma period förra året (när fabriken gick reducerad fart, men dock producerade bilar) så har försäljningen ökat med 6%. Rätt bra jobbat, med tanke på att bilfabriken är stängd och Saab fortfarande har väldigt små lager. Totalt över året har Saabs försäljning ökat med 60% ungefär.

För ungefär ett år sedan gjorde Saab ett skapligt försäljningslyft om man tittade månad för månad samma år. Då tittade man naturligtvis jämfört med året innan (som inte var lika kul). Man tar alltid till de siffror som krävs för att skriva något negativt om Saabs försäljning verkar det som. Suck…

Första sändningen av extra rakblad till nya rakhyveln har kommit och hyveln fortsätter dessutom att imponera.

Sedan funderar jag på om jag ska gå till frisören eller skita i att vara fin i kanten och snagga mig nu till sommaren. Jag har ju maskin.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s